Marlon Pareijn

Gemeenteraadslid, Schepen

  Marlon Pareijn is de jongste schepen binnen CD&V Geel.

  Zijn engagement is de grootste drijfveer om aan lokale politiek te doen. Idealistisch ingesteld, wil hij voor iedereen het beste. De mobiliteit en fietsbeleid wil hij absoluut verbeteren. Als leerkracht aardrijkskunde pendelt hij zelf elke dag met de fiets tussen thuis, school en het stadhuis. Veiligheid voor onze kinderen rondom de scholen kan zeker beter, daar is hij van overtuigd.

  Marlon is trotse papa van Wies, Roos en Gus en wordt gesteund door zijn fantastische vrouw Chrisje. Ze zijn verhuisd naar het groene Ten Aard maar zijn ‘roots’ liggen in Elsum. “Ik verloor op beide plekken mijn hart aan de Chiro, waar ik nog steeds een groot engagement opneem." In Ten Aard is hij ook bestuurslid van de landelijke gilde.

  Ons inwonersaantal groeit sterk. Samen verder durven nadenken over duurzame mobiliteit, de openbare ruimte met voldoende groene zones en respect voor ieders behoeften. Ook meer aandacht schenken aan onze lokale economie vindt Marlon een prioriteit. Als master in de geografie zijn dit thema’s die hem enorm boeien.

  Gelukkig kan hij al leunen op 6 jaar ervaring in de Geelse gemeenteraad. Marlon houdt van de debatten en is klaar om deze legislatuur terug mee aan het stuur van onze stad te zitten. Vol enthousiasme smijt hij zich in de Geelse politiek!

  In 2019 werd hij herverkozen en zetelt hij voor de eerste keer als schepen. Zijn mandaten zijn Mobiliteit, Fietsbeleid, Onderwijs, Jeugd en Participatie.