Over CD&V Geel

CD&V Geel wil een sterke toekomst voor Geel. Samen met onze sympathisanten, leden, bestuursleden en mandatarissen werken wij elke dag aan een goed beleid, op maat van elke burger. We gaan graag in dialoog met elke Gelenaar en willen er voor zorgen dat er een mooie toekomst weggelegd is voor elke Gelenaar. Deze en alle volgende generaties.

Samenwerking vormt de rode draad door ons partijprogramma. Samenwerken met elkaar, maar ook met elke Gelenaar!

Onze partij kan niet alleen rekenen op de steun van vele leden en sympathisanten, maar ook op een vaste kern van gedreven mensen die zich dagelijks inzetten voor de partij en voor onze stad. Een kort overzicht.

 

Onze leden

CD&V is ook in Geel een echte ledenpartij. Deze mensen vormen een solide basis en zorgen voor de nodige ondersteuning. Als lid van CD&V Geel word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en krijg je de kans om actief mee te werken aan het beleid. Daarnaast worden er op regelmatige tijdstippen activiteiten georganiseerd zoals een brunch, receptie, bezoek aan het Vlaams Parlement en werkgroepen.

Wenst u meer informatie? contacteer dan Roger Dams of Griet Verhesen via voorzitter@cdenvgeel.be.

 

 

 

Groot Bestuur

Het partijbestuur van CD&V Geel bestaat uit geëngageerde mensen die op regelmatige basis samenkomen. Zij kijken niet enkel toe vanop de zijlijn, maar werken mee aan het beleid van Geel. Vanuit het bestuur werden werkgroepen opgericht. Hierin werken onze schepenen, gemeenteraadsleden en leden actief samen om tot gedragen standpunten te komen.

 

 

 

Klein Bestuur

Het dagelijks beheer van de praktische kant van de partij gebeurt door het Klein Bestuur. Deze groep van mensen, aangeduid door de bestuursleden, komt op regelmatige basis samen.

 

 

 

Mandatarissen

De mandatarissen van CD&V Geel zetelen in de Gemeenteraad, het Schepencollege, de Raad voor Maatschappelijk Welzijn en in tal van andere besturen. Zij verdedigen de visie van de partij in al deze instanties en zorgen voor de nodige terugkoppeling naar de partij en de leden.

 

 

 

Wens je meer info over onze partij? Contacteer ons dan via het contactformulier of per e-mail op info@cdenvgeel.be