Woensdag 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Politica van Vrouw & Maatschappij CD&V Geel zetten op deze dag naar goede gewoonte vrouwen in de bloemetjes, die tijdens het afgelopen jaar een bijzondere inzet getoond hebben.

En niet zomaar een bloem. We kozen de oranje gerbera omwille van haar vrolijke uitstraling. De bloem is rond en heeft een wollig hart, ze is mooi alleen maar staat ook mooi in een boeket en past bij elke gelegenheid. De bloem is dus sterk en kleurrijk.

Vrouw & Maatschappij Geel is op zoek gegaan naar vrouwen die het afgelopen jaar net in één van deze aspecten hebben uitgeblonken. Vrouwen die een verschil hebben gemaakt. Vrouwen die hun talenten kleur hebben gegeven en zich maatschappelijk hebben ingezet.

“Graag zetten wij dit jaar de centrumhandelaars in de bloemetjes. Zij hebben moeilijke, uitdagende en onvoorspelbare tijden gehad met onder andere COVID maatregelen, stijgende energieprijzen en de werken in Geel Centrum. Wij bedanken hen voor hun volharding en blijvende inzet om van het Geels handelscentrum een bruisende en belevenisvolle plaats te maken,” zegt Karolien Leysen (duovoorzitster V&M Geel).

“Afgelopen zaterdag hebben we persoonlijk alle centrumhandelaars een bezoekje gebracht om hen een oranje gerbera te overhandigen. Zo brachten we kleur in elke zaak, zoals zij met hun zaak ook kleur brengen in het handelscentrum!”, aldus Carine Jacobs (duovoorzitster V&M Geel).